Ömsom vin, ömsom vatten inför Vätternrundan

Här kommer en sista lägesrapport från TEAM D.E.HÄLSA, innan det bär iväg mot Motala för start av Vätternrundan 2012 kl 22.24. Med mindre än 12 timmar till start av Vätternrundan 2012 finns det inte så mycket att göra för att förbättra formen, utan det handlar om att ordna de "små" detaljerna för att optimera möjligheterna samt undvika missöden under det kommande kraftprovet.

 

Uppladdningen kan sammanfattas med "Ömsom vin, ömsom vatten"

 

Stort minus - sjukdom i teamet! Teamets mest rutinerade cyklist, Hannes Persson med hela en genomförd Vätternrunda, har fått lov att ställa in sitt deltagande i cykelloppet pga krånglande luftrör. Övrig deltagare i temeat lider både med Hannes (som missar loppet) och med oss själva (som tappar en stark cyklist att ta rygg på).

 

Stort plus - utökat antal teammedlemmar! Teamets deltagarantal kommer (trots Hannes olyckliga avhopp) att utökas under Vätternundan till fem personer. Henrik Johansson och Ulf Karlsson (båda med förflutet i Julita) kommar att starta tillsammans med TEAM D.E. HÄLSA. Skönt att vara fler som bidrar med både fysisk och mental energi.

 

Plus - nyservade cyklar. Såväl Philip som Klas och Daniel har lämnat in sina racercyklar på serivce för att minimera risken för tekniska missöden under loppet.

 

Plus/minus (osäkert) - vädret. Enligt väderprognoserna ser det ut att bli uppehåll hela vägen fram till Jönköping, sen finns det större risk för nederbörd när vi tar oss upp längs Vättern på västra sidan. Regnjackan är nedpackad!

 

Resten av dagen kommer fokus att ligga på kolhydratladdning samt energiladdning i Mässtältet och framför storbilds-tv:n i Motala för att följa fortsättningen i fotbolls-em.

Hoppas på framgång både på gräsmattan i Kiev för Sverige som på Asfalten runt Vättern för TEAM D.E.HÄLSA

Kommentera gärna inlägget:

Bloggarkiv