Hur jag får TID, ORK och LUST att träna

Syftet med denna blogg är att Du som är intresserad skall kunna följa min väg mot att uppfylla mina personliga mål. För tillfället ligger fokus på att genomföra En Svensk Klassiker (tillsammans med mina lagkamrater i TEAM D.E.HÄLSA)

 

Det är många som blir imponerade och/eller provocerade av hur (realtivt) mycket jag tränar. Jag kommer därför i tre blogginlägg dagarna efter varandra förklara hur jag går tillväga för att få TID, ORK och LUST att träna så mycket som jag gör. Kortfattat handlar det om att PLANERA, PRIORITERA och att ha MÅLBILDER.

 

Fredag 16/3 publiceras första delen i artikelserien - TID för TRÄNING
Lördag 17/3 publiceras andra delen i artikelserien - ORK för TRÄNING
Söndag 18/3 publiceras andra delen i artikelserien - LUST till TRÄNING

 

Jag kommer att beskriva min strategi för att få i hop mitt livspussel för att kunna leva mitt liv som jag vill. Kanske kan du hitta något som du har nytta av för att få ihop ditt livspussel

Kommentera gärna inlägget:

Bloggarkiv