Deltagande från D.E.HÄLSA under Vasaloppsveckan

Nu är det äntligen dags för en av höjdpunkterna för motionssverige, VASALOPPSVECKAN, med totalt över 60.000 deltagare fördelat på ett antal olika lopp (Undgdomsvasan, Tjejvasan, Skejtvasan, Stafettvasan, Halvvasan, Öppet Spår, Vasaloppet).

 

Ett antal personer som tränar (mer eller mindre regelbundet) hos D.E.HÄLSA kommer att ställa upp i diverse lopp under veckan. Jag vill passa på att önska dessa personer ett stort lycka till och hoppas att de får en oförglömlig upplevelse i "fädernas spår". Ni vet väl om att ni kan följa deras lopp på www.vasaloppet.se, via SMS-service eller via Vasaloppets app?

 

Nedan redogör jag för de träningsdeltagare från D.E.HÄLSA som kommer att ställa upp i något lopp under Vasaloppsveckan, deras startnummer (så ni lätt kan hitta och följa dem på nätet) samt den målsättning de har med loppet. En målsättning kan vara att njuta av loppet, evenemanget och atmosfären! Mål behöver inte vara prestationsbaserade :-)

 

Tjejvasan 30km lördag 25/2


Madeleine Berlin (starnummer 11341): "jag har egentligen inte någon målsättning med loppet eftersom jag tränat så lite skidor, men under 3timmar i alla fall."

 

Öppet spår 90km söndag 26/2


Nina van Glaabeek (startnummer 7359): "Målsättningen var från början att göra 8.45, eller under 9 timmar i alla fall, eftersom jag hade 9.18 sist jag körde. Men med den uppladdning jag har haft med förkylning och problem med höften så är jag glad om jag är bättre än sist."

 

Ulrika Flodqvist (starnummer 6581): Har inte lyckats få tag på Ulrika för att ta reda på hennes målsättning. Hennes bästa tidsnotering från öppet spår är från 2010 med tiden 8:30:58 och bästa placering i sin ålderskategori är från 2001 med plats 190.

 

Öppet spår 90km måndag 27/2


Johanna Hagung (startnummer 13390): "Vilken ångest jag börjar få! Vad har jag gett mig in på!!! Min enda målsättning är bara att genomföra eländet! Oroar mig för axlarna! Fast det jag egentligen är riktigt nyfiken på är hur det kommer att se ut och hur det kommer vara! Vilken härlig upplevelse det ska bli!!! Om jag ska nämna en målsättning så är den väldigt väldigt blygsamt, att bara genomföra premiären i Vasaloppsspåret..."

 

Vasaloppet 90km söndag 4/3


TEAM D.E.HÄLSA:

  • Hannes Persson (startnummer 8247)
  • Daniel Eriksson (startnummer 8606)
  • Klas Persson (startnummer 13580)
  • Philip Lenekrantz (startnummer 14458)

tförlig presentation av deltagare i TEAM D.E.HÄLSA och deras målsättning med att genomföra "En Svensk Klassiker" samt Vasaloppet kommer att publiceras på bloggen under kommande vecka som uppladdning inför Vasaloppet 4/3. Först ut sker presentation av Klas Persson och Daniel Eriksson torsdag 23/2.

Kommentera gärna inlägget:

Bloggarkiv