Vila, laddning och planering

Ikväll (9/8) kl 19.15 är det dags för KK-joggens kvartsmara (10500 meter). Målet detta år är att slå mitt personligt rekord från förra året på 43min 52sek, gärna på en tid under 43min. Det innebär att jag behöver hålla en kilometertid på 4min 5sek. Tur att jag har min kära Garmin 305 (pulsklocka med gps) på armen som kan ge mig feedback på hur jag ligger till.

 

Idag känns benen något piggare än de gjorde igår (dagen efter Triathlon och fotbollsmatch). Fyllde på ordentligt med ny energi under gårdagen samt körde ett rörlighetspass (med MAQ-övningar) på kvällen, vilket troligtvis var ett lyckat drag.

 

Idag försöker jag vila så mycket som möjligt, vilket passar alldeles utmärkt eftersom jag behöver ordna med praktiska detaljar inför torsdagen, då jag skall synas på torget tillsammans med övriga aktörer inom friskvårdsbranschen. I morgon skall jag åka till Nyköping för att hämta  konferansbord + stolar, partytält samt balansbollar och mattor. Det är fullt upp för närvarande, så att allt är klart vecka 35, då start av hälsokurs och gruppträning sker.

 

Hoppas vi ses ikväll, stödet från åskådarna är guld värt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-