Reservplan vid dåligt väder

Den vinter som varit hittills har gjort mig väldigt bortskämd med avseende på väder och underlag. Eftersom jag laddar inför den första utmaningen i Klassikerhalvan - Halvvasan - så är snö och minusgrader det ultimata klimatet. Den senaste veckans mildväder har därför krånglat till mitt träningsupplägg något, jag hade ju tänkt komma upp i träningspass på över 2,5 mils skidåkning. Mildväder med ishalka försvårar också att genomföra löppass utomhus som ersättning. Det här innebär ju en massa "giltiga" ursäkter till utebliven träning.

 

Det är vid dessa tillfällen det är viktigt att ha både plan B och C redo. Jag har för tillfället inte träningskort på något gym, eftersom jag håller på att förhandla fram bra pris både för mig själv och mina klienter. Istället har jag fått förlita mig på fotbollsträningen i Julita. Igår körde vi ett fyspass i form av cirkelträning och intervallträning med avslutande fotbollsspel, vilket gav en allsidig och tuff träning. Känner av lite härlig träningsvärk idag!

 

Nu ser det ut som jag kan gå tillbaka till plan A igen, eftersom det ser ut som det skall bli minusgrader snart igen. Då drar jag fram skidorna för att komma upp i 2,5 milspasset - jag skall ju åka 4,5 mil första mars - så det skulle vara bra att lära kroppen att hålla igång en längre tidsperiod i sträck.

 

Inom företagandet så är det full fart med förberedandet inför start av kursverksamhet. Den första kursen som drar igång är "Öka din prestationsförmåga och förbättra din hälsa" med start onsdag 26/1 kl 18.30. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar.

 

Jag kan förhoppningsvis inom kort presentera nya samarbetspartners inom träningsområdet, vilket kommer att vara till stor nytta för mina klienter. Håller på att skapa samarbete med en personlig tränare i Katrineholm samt med utövare av skidåkning, cykling och löpning som kan bidra med mer specialiserad kunskap inom respektive område. Mer information om detta kommer.

 

Ikväll 19/1 kl 18.30 håller jag öppen föreläsning "Varför lever jag inte som jag vill när jag vet vad jag borde göra " i min lokal på Stensättersgatan 39D. Mer information om denna finns på hemsidan.

 

Avslutningsvis vill jag uppmanan er om att ha plan B och C redo när inte allt går som du tänkt dig
// Daniel

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-