Nu kör vi!

Nu är långhelgen över (jul-nyår-trettondag) och det är 15 veckor kvar till nästa röda vardag i kalendern. Låter det deppigt? Kom ihåg att det är du som väljer tolkningen - problem eller möjlighet? - du bestämmer!

 

Jag väljer att se det som en fantastisk möjlighet att skapa sunda vardagsrutiner, utan en massa frestelser omkring. Detta gäller inte bara för mig själv, utan även för mina klienter. Själv har jag inte kunnat träna ordentligt på drygt en vecka tackvare en influensa/magsjuka som dök upp på nyårsdagen, så nu vill jag komma igång.

 

Jag försökte mig på några varv i skidspåret mellan Äsköping och Fågelsta i lördags, men fick ge upp pga taskig vallning och illamående. Idag ska jag göra ett nytt försök - tror jag testa lite klister på skidorna.

 

Det är många praktiska detaljer som börjar falla på plats inför den officiella starten av föetaget D E HÄLSA:

  • Registrering är inskickad till Skatteverket och bolagsverket
  • Idag publiceras sidan www.dehälsa.se för första gången på internet. Ska bli väldigt spännande att se vilken respons detta får. Ska även försöka koppla denna till Facebook, så att jag kan ha lite nytta av det sociala nätverket.
  • Avtal med förmånliga priser till mina klienter är i dag tecknat med Actic gym i Duveholmshallen
  • Öppen inspirationsföreläsning är bokad i Lidabackegården, Julita 17/1 kl 18.30 och i min lokal på Stensättersgatan 39 i Katrineholm 19/1 kl 18.30
  • Under veckan skall avtal tecknas med bl.a. företagsbank och försäkringsbolag

På onsdag och torsdag bär det iväg till Örebro igen för fortsatt utbildning på Sverigehälsan. Det är beteendeanalys som står på schemat. Har till denna träff plöjt igenom boken "Att förstå och påverka beteendeproblem". Mycket intressant bok, som gett mig verktyg som mina klienter kommer att ha mycket nytta av.

 

Nu är det dags att valla skidorna!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-